Access Bars met een vleugje Reiki

Deze variant is er eigenlijk gekomen uit ondervinding.


Mensen met een heel grote ((bijna) extreme) vermoeidheid of met een burnout gaven aan dat ze zowel grote nood hadden aan de Access Bars die hun helpt hun hoofd leeg te maken en zo beter alles in perspectief te zien als de energie-gevende Reiki die hen direct oppept.


Daardoor ben ik dit een paar keer beginnen toepassen en dit is een groot succes bij deze mensen. 

Zeker bij mensen met een Burn Out is dit zeker aan te raden. Meestal worden de mensen ook opgevolgd door psycholoog of psychiater en ja daar wordt veel gepraat en hoe ze het moeten doen, maar soms lopen ze daar enerzijds vast want ze weten het wel in hun hoofd, maar blijven ze eigenlijk vasthangen aan de oude 'slechte' gewoonten en kunnen deze niet veranderen. En anderzijds willen ze het soms wel doen, maar ontbreekt gewoon de fut en de energie om de opdrachten aan te vangen.

Daarom is deze behandeling 2 vliegen in één klap.  Dankzijn de Access Bars worden de vasthangende "punten" gereset waardoor ze er niet aan blijven vasthangen en gemakkelijker veranderd kunnen worden. De mensen hebben ook het gevoel alsof hun hoofd veel lichter geworden is, en kunnen daardoor alles beter op een rijtje zetten.  De Reiki geeft hen dan weer een ontspannen gevoel en pept de energie op, zodat ze daadwerkelijk actie ondernemen om te veranderenMijn mooiste complimenten die  ik al gekregen heb is dat ze liever bij mij komen want dan voelen ze zich op slag beter .

 


Deze behandeling duurt toch wel zeker 2 uur want men krijgt er ineens 2 ook.Prijs : 90  €