Metamorfosemassage

Mijn eerste (ervarings)sessie met metamorfosemassage was op aanraden van een kennis die zei dat dit me deugd zou doen. Op de terugweg, in mijn auto, voelde ik me veel beter. Ik had het gevoel dat ik op dat uurtje tijd een hele nacht bijgeslapen had. En er was meer. Ik voelde me iets fitter en veel vrolijker maar het voelde alsof er nog zaken veranderd waren, maar ik kon er mijn vinger niet op leggen.


Pas ’s anderendaags voelde ik ineens weer  spieren verstrakken en kreeg ik terug meer pijn. Toen realiseerde ik me pas hoeveel pijn weg was geweest. Ook al was het maar tijdelijk.  Naarmate je meer sessies krijgt, hoe langer het effect blijft ... en dan begin je eveneens te voelen dat het innerlijk ook van alles in beweging zet... 


Deze massage is zeker aan te raden aan mensen met fibromyalgie, burn out, of mensen die het heel hectisch hebben. Zo kan je je echt even ontspannen. De meesten babbelen nog vlot in het begin, maar eens de ontspanning inzet, valt het gesprek automatisch stil, dan komt de rust en sommigen dommelen zelfs heel even in. 


Veel mensen ervaren de metamorfosemassage als ontspannend, veel pijnen en spanningen verdwijnen en ze ervaren vooral rust. De meeste hebben na iets meer dan een uur het gevoel dat ze een hele nacht goed goed bijgeslapen hebben.

Prijs : 50 €