Beste bezoeker,


Mijn naam is Nicole en heb al wel wat meegemaakt in m’n leven. Toevallig (!?) ben ik ooit eens naar een kaartlegster geweest en ik was zo onder de indruk dat ik dit ook wou doen. Dit werd een hobby.


Op een gegeven moment kreeg ik heel veel gezondheidsklachten. Ik heb toen tal van specialisten geraadpleegd en nog meer onderzoeken ondergaan, maar eigenlijk bracht dat allemaal geen soelaas. Op een gegeven moment onderging ik zelfs een medische ingreep. Achteraf bleek die operatie de trigger te zijn voor de doorbraak van een hoop nieuwe klachten. Blijkbaar was er niemand die me kon zeggen wat er mis was, maar ik zat ondertussen wel in een rolstoel. Ik ben dan op eigen initiatief heel erg op de kwaliteit mijn voeding beginnen letten en zo kon ik mezelf uit de rolstoel krijgen en me met krukken behelpen. Uiteindelijk kwam ik bij iemand terecht die niet enkel binnen het vakje van zijn eigen specialiteit keek. Toen kreeg ik de diagnose Fibromyalgie.

Toen ik eindelijk wist wat de aandoening was, ben ik gaan uitzoeken hoe ik terug beter kon worden. Pillen helpen niet en een behandeling bestaat er niet, dus moest ik andere zaken uitproberen, en leren luisteren naar mijn lichaam en mijn gevoel. Kaarten leggen deed ik al lang niet meer want dat was te vermoeiend. 


In die moeilijke tijd las ik heel veel boeken over mijn ziekte maar ook om te ontspannen. In één van die boeken kwam een personage voor, Cress genaamd. Voor mij was dat een WAUW-moment en klik. Cress komt eigenlijk van Crescent Moon wat “Wassende maan” betekent.

Door de jaren heen heb ik dus van alles geprobeerd en veel geleerd.  Gaandeweg kwam ik terecht bij o.a. Cranio Sacraal, Metamorfosemassage, Reiki en uiteindelijk Acces Bars, behandelingen die mij enorm geholpen hebben en nog steeds helpen. Nu heb ik zelfs geen krukken meer nodig en leid ik een redelijk normaal leven. Ik let wel nog heel veel op mijn voeding.


Uit nieuwsgierigheid heb ik zo de meeste zaken zelf ook geleerd.  En ik blijf steeds verder zoeken. Voor mezelf, maar ook omdat de wereld zo veranderd is dat meer en meer mensen in een gelijkaardige situatie komen waarbij ze moeten leren luisteren naar hun lichaam en hun gevoel. Mensen die het moeilijk hebben met de jachtige druk van tegenwoordig. Daardoor groeide het idee om ook andere mensen verder te helpen.


Ik heb veel gelezen en al wat opleidingen gevolgd, maar ik ben nog altijd geen dokter en ik kan én wil deze ook niet vervangen, maar ik weet  uit eigen ervaring dat de zaken die ik doe wel degelijk helpen. Uiteindelijk moet je het zelf doen, maar als ik kan helpen en begeleiden, dan doe ik dat graag. Ondertussen blijf ik zelf ook verder timmeren aan mijn weg en groei en ontwikkel ik steeds verder.  Vandaar ook de naam  Crescent Moon.    

Neem gerust een kijkje op de website.


Nicole/Cress