Reiki behandeling 1 op 1

Ik zat weer even in een neerwaartse golf en voelde dat ik een duwtje in de rug nodig had. Ik kon het even niet alleen en daarom was ik op zoek naar iets. ’s Nachts kreeg ik Reiki in mijn droom. Die dag las ik nog tot 3x toe ergens iets over Reiki. Dus ging ik op zoek naar iemand die me Reiki kon geven. Een paar kennissen zeiden me dat dit me niet zou helpen of dat dit niets voor mij was. Maar ik voelde echter van wel.


Na de eerste Reikisessie ervaarde ik dat dit echt helpt en wou ik dit ook kunnen. Dus heb ik  Graad 1 opleiding gevolgd, want dan kan je ook jezelf behandelen. Later ging ik ook nog voor graad 2. Ik voelde me er wel goed bij maar ik had altijd het gevoel dat er meer in zat. Perfectionist als ik ben wou ik toch de master (graad 3) doen. En ja, dit is het. Het was een pittig trajectje, ben mezelf een paar keer tegen gekomen, maar het was (en is ) WAUW !!! De kracht, de verbinding, het gevoel,... gewoon geweldig om dit te ervaren en anderen met de universele energie te behandelen en zo te helpen. En ook al ben ik maar het kanaal, ik krijg er zelf ook energie van. Voor de ontvanger in kwestie : de energie past zich aan, aan jou en wat jij aan kan.


Deze behandeling gebeurt bij mij thuis in mijn praktijkruimte. U mag lekker ontspannen op een massagetafel terwijl ik mijn handen op verschillende plaatsen op uw lichaam leg of net boven uw lichaam houd.

Prijs  : 50 €